Nya produkter och tjänster för våra kunder

Vi försöker hela tiden förbättra oss när det gäller tjänster och produkter vi erbjuder våra kunder och vi försöker slå på stort inför nästa år och vara lite inom en egen niche när det gäller löshår och hårförlängningar på marknaden.

Den första nyheten gäller våra löshår produkter och vi har introducerat en ny produkt som går under namnet: Qualité Supérieure

Qualité Supérieure är äkta rysk virgin hair som vi nu säljer och som är en beställningsvara.
Alla slingor vi säljer kommer från Ryssland och ingen annanstans.
Det är inget så kallat “slaviskt hår” med slingor som är utblandat från länder som Ukraina eller Moldavien etc, utan
kunden lägger en beställning och en donator hittas i Ryssland och ingen annanstans, och håret tas om hand för att bli en hårförlängning senare.

Just detta kommer tyvärr att göra det dyrare för kunderna, eftersom håret inte är utblandat, men den här produkten är bara för dem som är ute efter det bästa
och äkta rysk virgin löshår har ett rykte om sig om en hållbarhet i upp till två år om man använder det med clips eller träns och det tas av vid sömn och idrott.

Vi har en konkurrent som argumenterar för att det inte finns något som heter rysk virgin hair eftersom all hår måste behandlas innan export, men det är väl som vanligt avundsjuka för att de själva inte erbjuder produkten och vill få folk att köpa deras sämre produkt istället.

De verkar ha blandat ihop Virgin Hair med Raw Human Hair.
Virgin Hair betyder bara att den är obehandlat med kemikalier och ofärgat, men det betyder inte att den inte har tvättats,rengjorts och kammats.

Men jag ser sånt här som bara positivt, då känner de sig hotade av oss och de gör de för att de vet att vi har bra produkter.

Vill du läsa mer om vårt äkta ryska virgin löshår kan ni göra det här: http://www.societichair.se/akta-loshar/

Vi har även introducerat våra specialdesignade askar, som vi använder när vi skickar ut vårt löshår, oavsett pris och total summa.

Visst är de snygga?
Vet inte om ni kan se kommentarerna, men an av dem fär: “Kvalitét ! precis som innehållet”

En annan service jag hoppas kommer bli riktigt uppskattad bland våra kunder är färgmatchning tjänsten vi har kört igång helt gratis.
Har man problem med att välja färg och svårt att bestämma sig, kan man istället för att beställa provslingor eller färgkarta som hittills varit det bästa det bästa sättet kan man skicka med några slingor av ens hår så vi matchar det mot våra produkter.
Enkelt och billigt och smart och vad jag vet så är vi först i Sverige med det, om någon annan redan gör detta så ber jag om ursäkt.

🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s